"MOUSTACHE GIVEAWAY by Sweeties's Handmade"

Assalamualaikum kawan-kawan..=)


ha nak join tak??JOM ramai2..klik la banner tok join eh...
Aku join giveaway ni sebab hadiah dia ada pencil case..hehe bukan apa sebab aku ni dari umur 17 sampai sekarang 21 tak pernah2 nak tukar pencil case..bayangkan dari zaman sekolah, matrik and sekarang dah kat U pon still pencil case yang sama..haha macam kedekut sangat kan..ish2...

ni hadiah2 dia...



comel kan..hehe harap menang la..tapi nak hadiah 1st sebab tak nak beli pencil case..

tag:

3 comments:

  1. Assalamualaikum. thank joined! the best of luck for you dear :) follow sini! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..hehe thanks...

      Delete