Segmen : Saya Blogger Negeri .......



saya blogger dari negeri KEDAH...


Apa yang menarik kat Kedah??wuuuu banyak sangat taw...suasana dia, makanan dia..perh memang mantap lah...hehe.. yang aku paling suka BIHUN SUP UTARA...memang wallahhh la...selama aq belajaq kat melaka ni xpenah dapat bihun sup yang sesedap di Kedah.. kami suka lepak kat kedai bihun sup mat dan..bukan kata bihun sup ja LAKSA KEDAH pon wallahhh gila...pekena sekali nak lagi...hangpa suma kena try baru taw..kena lak kuah laksa pekat perh mak mentua lalu pon tak perasan dah... hurm terliur lak aku tulis entry ni...hehe..tempat yang best2 sgt la bnyak..Langkawi sebagai contoh...nak mandi air terjun??macam2 ada..Lata Bayu,Lata mengkuang,titi hayun..nak best lagi kat Sedim... 

tunggu apa lagi jom pakat p Kedah...hehe...mai jangan tak mai..nak p Kedah habaq mai kat aku...

kawan blogger:

45 comments:

  1. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...dah follow awak jugak...

      Delete
  2. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak tak reti nak berpantun ni..hehe
      salam perkenalan..dah terjah & follow blog awk..hehe

      Delete
  3. dari segmen same jgak

    foolow kayy

    saya org teganu

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice blog :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow awak..thanks..masih baru lagi...

      Delete
  4. orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan..dah terjah dah blog depa...hehe

      Delete
  5. weeeeee.... terbang dari terengganu ke kedah! seronoknya di kedah! pernah pergi sekali je dulu masa hantar kak belajar.. huhu... ok, done folow sini.. ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. deno datanglah agy ke kedah...heeeee

      dayah pon done follow deno...=)

      Delete
  6. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terjah dah..hehe eh dayah nak p t.i nati..hehe

      Delete
  7. blogwalking here done follow no11 hope follow me back tq

    ReplyDelete
  8. Kunjungi sahabat n follow...
    dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  11. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  12. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. blogger selangor dtg terjah blogger kedah. hai ! salam perkenalan. awat comey benar blog ni? follow u ! jom dtg blog comot niera :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  14. hai sy follow sini. dari segmen sama http://www.kisahemasputih.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...1 more. birthday kita sama lah... nak wish awl2 kat awk. " Happy Birthday"

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  17. dtg memblas follow..:)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  18. Smalh kta. suka laksa penang n bihun sup. bla mkn smpai bermgkok2..

    ReplyDelete
  19. singgah sini , done follow awak ;)


    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  20. http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html follow 22 :)

    ReplyDelete
  21. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  22. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  23. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    ReplyDelete
  24. salam dari blogger KELANTAN...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  25. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  27. Hai ! Mailey datang melawat ! ! Dari segmen yang sama :) Ohh yaa ! follow done ! ! Jemput singgah ke Kuching , Sarawak ye :)

    http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  28. Salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

    http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. orang padang serai mai blas knjungan

    ReplyDelete
  30. hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

    http://bungajauh.blogspot.com/

    done following here ! salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
  31. dtg dar segmen sama...selamat berkenalan...^__^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  32. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  33. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  34. Salam..
    Dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog saya
    dari pahang :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    p/s : dah follow sini :D

    ReplyDelete
  35. datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  36. Follower awak ke 39 :)

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  37. done follow sni..jom follow ecah pulak.

    ReplyDelete